marți, 3 ianuarie 2012

Revelionul pitipoancelor

De Revelion m-am trezit si cu un an in plus "la inventar". Mi-am luat in serios varsta de (viitor) mosneag si am petrecut cu grija si cu cativa prieteni ,in fata unei mese incarcate de bautura si mancare. Nu ca nu as fi avut muzica, dar simteam ca nu merge nimic ,asa ca am luat telecomanda in mana si am inceput sa zapez pe la cele cateva programe festive difuzate de televiziunile noastre.


Pe Antena 1 mai era cum mai era. O emisiune care imi aducea aminte de vestita "Cu masca,fara masca" de pe timpuri. Suportabil, pana au inceput sa se reproduca cativa manelisti. In plin elan dau pe PRO TV si...stupoare! Brusc am simtit cum lingura de salata boeuf, pe care abia o inghitisem da navala inapoi. Vinul mi s-a parut deodata cam prea acru.


Sub conducerea "pitiponcului" Liviu Varciu, se desfasura un Revelion ,in care, invitate de onoare erau un grup de "dive". In coltul din stanga era amplasata perechea cea mai stupida din asa zisul show biz romanesc: Andreea "Onasis" Tonciu si Sanziana "Silicoane" Buruiana. Urmate de Gina Pistol, poate singura care nu emana atata prostie si vulgaritate. Cap de coloana era domnisoara Suhoi, pardon, Simona Senzual. Peste toate trona madam Bambon, pardon, Bamboi care, dupa parerea mea, este prima pitipoanca de 6o de ani mediatizata excesiv de "dragutul" de Maruta.


Daca fatucile alea ar fi avut ceva in cap, ar fi vazut cum au sa ajunga peste vreo 20-30 de ani ,cand silicoanele lor nu vor mai valora nimic, cantarele vor ofta din greu si barbatii se vor intoarce cu spatele la ele.


Dupa ce am ramas oripilat cateva minute, la protestele vehemente ale invitatilor, am reusit sa ies din starea de "soc si groaza" si sa schimb canalul. Totusi ,un gust amar mi-a staruit inca mult timp in gura.


Dimineata m-am dus la culcare incercand sa imi amintesc de programele de Revelion ,de pe timpul maretului conducator, programe pe care le asteptam un an si pe care le savuram cu marea placere a celui pe care il tii flamand si pe urma ii oferi un blid de mancare.

14 comentarii:

  1. La multi ani pt.2012 si te astept cu postari noi!!! in legatura cu programul tv de revelion,majoriatea oamenilor cu care am vorbit pina in prezent,spun ca s-au uitat mai mult pe ANTENA-1.Deci se pare ca antena-1,au avut succes,''Cu masca fara masca''despre pitipoancele amintite de tine,mai bine ma abtzin,in rest sa ne auzim de bine si in acest an!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi, de asta plecam noi din Romania! Un an nou cu bine, la multi bani si la mai multa fericire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Roaga-te sa nu fie mai rau! Cred ca observi incotro se indreapta televiziunile in Romania! Cat despre d-na Bamboi macar asta a facut 14 copii pe care i-a crescut cum a putut dar pe astea le vezi facand ceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Culmea e ca si anul trecut aceeasi grupare a fost pe PROTV (noroc mare pe capul nostru ca a nascut Lorette si probabil a fost inlocuita de Lady B.). De aceea am si preferat sa fug de acasa in acest an de Revelion. Pe de alta parte ce sa spun: poate in trecutul la care te referi neavand nimic altceva tot anul asteptam programul de Revelion ca pe o recompensa binenemeritata la capatul unui an auster si orice ne-ar fi oferit era emaipomenit.Jumatatea de ora de muzica straina era " cireasa", iar acum cand sunt atatea canale muzicale nu ne mai intereseaza.De fapt ce ti-ai fi dorit sa vezi la tv in noaptea de REVELION?

    RăspundețiȘtergere
  5. :)mi-a placut faza cu salata boeuf.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii, eu cred ca natiunea e de vina ca se uita la astfel de programe si cere astfel de programe, le place sa vada prostia la TV, cat despre tanti B si Maruta, la fel, asta se cere, asta li se da.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dani,boierule,degeaba plecam din Romania,sunt convins ca si in afara fenomenul exista.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anul acesta, ca niciodată în ultimii vreo zece, am avut aceeași curiozitate despre cum înțeleg acum televiziunile noastre să facă un program de revelion. Și am rămas cu același gust amar ca al tău. Măcar atunci mai prindeai un nea Tomiță de zile mari, un Mălăiele zăpăcit și dulce... acum doar silicoane, zâmbete tâmpe și glume de doi bani.

    RăspundețiȘtergere
  9. Florinash e bine ca te abtii,cine stie pe urma mai trebuie sa dai iama in lamai :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Adriana apropo de Laurette,am vazut dimineata ca a luat-o razna de la un tratament cu laser si a ajuns la urgente.Saracuta!!!!!!!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Tina pacat de salata ca era atat de buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Varateco,mi-ai adus aminte de timpuri de exceptie.O temporaaaaaaaaaaa!!!!

    RăspundețiȘtergere