miercuri, 11 ianuarie 2012

Dati-mi lamaieeeeeeeeeeee!!!!!!!

Subiectul postarii de astazi era altul. Intre timp, ma puse al cu cornite sa ma uit la "Acces Di(n)rect" , unde nimeresc in plin "conflict international" intre un italian pripasit pe la noi si Simona Tr(o)asca, mai cunoscuta sub numele de Pamela de Romania. Totul debuteaza cu o scena vulcanica, dintr-o emisiune difuzata ieri, in care italianul ragea ca unul scapat de la balamuc si curva aia sarea la bataie la el, fiind cu greu potolita de cativa agenti de paza infiltrati in emisiune.
Apropo! Pamelo, sper ca nu te-ai suparat ca te-am facut curva (daca nu intelegi cuvantul iti dau cateva sinonime: prostituata, haimana, parasuta,haita,coarda,etc.). In fond, tu recunosti ca te culci cu cine apuci.
Revenim la emisiunea de azi. Apare italianul cu o domnisoara, care se pretinde a fi prietena Pamelei. Macaronarul, cica: "Hai sa-ti fac cadou un ceas!" Dupa vreo doua minutele apare si "Xena", razboinica de ieri, impreuna cu un alt broscar, ce ii bate obrazul lui celalalt. Pamela are o fata aferata, de parca o zeita a coborat printre scarbosii de muritori, ca sa isi primeasca osanalele ce oricum o plicitsesc. Moderatoarea emisiunii (cum naiba se mai suporta facand emisiuni de tot rahatul si promovand atatea scursuri?) o face pe impaciuitoarea. Dialogul curge destul de lin, la un moment dat, prostul chiar da senzatia ca e imbrobodit si cade in genunchi in fata Pam(u)elei si ii ofera un inel. Asta, nici una nici doua, ii smulge din mana ceasul, care pretinde ca este al ei. Totodata, asigura si un fond sonor "gingas", presarat cu numeroase citate din operele artistilor de la Jilava.
Victima de ieri devine brusc razboinic si unde nu mi ti-o apuca de cap pe stimabila si mi ti-o tarnoseste in cel mai dulce stil de bulibasa ce isi educa piranda. SOC SI GROAZA!!!! Emisiunea se intrerupe, se striga, se urla. La revenire, cateva spectatoare varsa lacrimi pentru rating si din solidaritate cu victima bestiei din "Cizma". Prezentatoarea se da rotunda, ii face morala, il ameninta cu Politia, cu Armata, cu CIA, cu tot ce ii vine la gura. Italianul da senzatia ca i-ar administra si ei o asemenea "reteta magica" (fie vorba intre noi si-ar cam merita-o la cat rahat scormoneste).
Dupa ce mai urla cateva minute, agresorul de azi si victima de ieri, paraseste emisiunea, luand cu el si inelul pe care voia sa-l daruiasca si ceasul buclucas pe care, "ingenua", il avea in propietate de la 16 ani. Astia de la emisiune fug cu camera dupa el, sa se auda bine injuraturile, atat in romana, cat si in italiana. Il insotesc pana se retrage intr-o cabina.

Dupa un scurt moment de publicitate, probabil ca prezentatoarea va da cu batul in alt rahat si ii va inspira cu voluptate "aroma". Eu insa nu mai am rabdare sa urmaresc, imi este prea greata. Dati-mi lamaieeeeeeeeee!!!!!! Multa lamaieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!


P.S.Chiar imi cer scuze pentru limbajul vulgar, dar nu cred ca exista cuvinte civilizate in vocabular care sa exprime circul pe care l-am vazut!



3 comentarii:

  1. Iti inteleg dezgustul. nu ma uit la acces direct dar am vazut alta parasuta cu aere de vedeta, aia Tonciu, parca, aia cu nasul mare. mi-a stat cafeaua in gat cand am auzit ce limbaj de sosea de centura folosea si era difuzata la tv. televiziunea a ajuns mai rau ca mahalaua. nu mai trebuie sa mergi pana acolo sa vazi cum e. deschizi televizorul si ai tot jegul uman prezentat si ... moderat.
    P.S. nu ma pot abtine sa nu iti spun ca am ras cu pofta citind postarea ta. ai un umor de exceptie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu Iulian, dar cine te pune, mamica, sa te uiti? Unii se uita de placere, altii raman in stare de soc pe acelasi post, decat ca, toate vizionarile se contabilizeaza si uite asa creste raitingul(mamii lor!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha, haha, uite asa stiu si eu ce se mai intampla pe la T.V., dar numele pe care tu le zici si toate aceste pitipoance imi sunt total necunoscute, dar vad ca nu pierd nimic.

    RăspundețiȘtergere