vineri, 8 iunie 2018

Variante

     
 1.MANIFESTATIE DE STRADA
     Neee!!! Ca burtosii stau in birouri la caldurica (sau aer conditionat-dupa sezon!!) si se scarpina ranjind, la outele paroase. Ii doare fix in basca de zbuciumul nostru. Ilustrarea perfecta a proverbului : "Cainii latra ursul trece". Da' si cand or prinde a musca potaile.....!!!
      2.REVOLUTIE
     Si daca o facem,ce? Am sentimentul ca alte jigodii stau la panda sa se infiltreze catre lada cu oase (sau ce a mai ramas din ea). Sau, mai stii, poate revine (cu surle si trambite-de inmormantare) Tatuca Ilici. Partea naspa e ca industria extractiei de carbuni e pe chituci asa ca nu mai are cine apara "democratia".
      3.ATENTAT
     Sa-i luam gatul tartorului Dracnea? Nuuuu,da-l in ma-sa de marlan, ca il facem martir! Parca si vad cozi imense de pensionari nostalgici recitand poezii la mormantul lui si pupandu-i poza mai ceva ca a lui Arsenie Boca(sper sa nu ma citeasca ala cu drepturile de autor asupra numelui!!!).
      4.ALEGERI ANTICIPATE
    Vin naibii alti fomisti sa mai ciuguleasca si ei ceva! Asta, daca preacucernicul condamnat penal, nu fraudeaza si virtualele alegeri. Si asa, cum decurg lucrurile, ar fi frauda pe fata, cu bata la spatele alegatorului.
      5.EMIGRAM
     Din motive care nu pot fi explicate (nici macar eu nu pot sa mi le explic) prefer sa stau (ca prostul!!!) in tara asta de rahat sperand ca o sa se schimbe ceva (in bine). Probabil ca, in ziua in care am sa cedez si am sa vreau sa plec,nu o sa mai am bani nici macar de un bilet de tramvai.Iar tarile catusi de putin mai avansate sunt cam departe sa ma deplasez "per pedes". Si nu ca acolo ar umbla cainii cu colaci in coada...
     6.PARACIOSII
     Sa ne apucam sa reclamam peste tot la institutiile internationale! Hai sa fim seriosi! Ii doare de noi cat de un cui in potcoava calului lui Dracula. Peste tot in lumea asta burtosii nu fac decat sa traga sfori sa  sporeasca amenzile(si asa imense).
     7.LATUL SAU GLONTUL
    Unii zic ca ar fi singura solutie sa scape de toate problemele: sa-si puna latul de gat! Hai, pe bune! Sa le dau satisfactie lipitorilor? Jegurilor astea nu le pasa daca suntem 100 sau 10 atata timp cat pot jupi tot 100 de piei de pe noi.
     8.GREVA
     Hai sa nu mai muncim! Da'ce crezi,ca asta o sa ii faca cineva pe nenorocitii astia sa moara de foame? De furat mai gasesc ei ceva. Eventual o sa reduca kilometrul  la 800 de metri sau la 500 sau poate chiar mai putin. O sa facem o autostrada de 300 de kilometri de la Bucuresti pana in Pipera.
     Aaaa !!! Ar mai fi greva fiscala. Sa nu mai platim nimic la stat! Si asa nu beneficiem de nimic. Parca si vad hoarde de inspectori ANAF cum se reped sa imi ia patura de la caini in contul datoriilor.
     9.BATA SI BOLOVANUL
     Vorba lui neica Tudor: "Care aveti arme cu arme, care nu cu furci si topoare !". Buun ! Ii tabacim bine pe astia, ii aruncam in tomberoane (ca pe deputatii ucraineni)!! Urmarea? Un vid de putere. Si altii de afara abia asteapta sa isi mai bage nasul prin ce a mai ramas pe aici. Dar, din pacate, am devenit un popor las ce prefera sa "latre" din fata calculatorului (inclusiv eu!). In rest,  are grija curva asta de politica sa dezbine si pe putinii oameni care mai au capul pe umeri. 
Restul? Sa vina ajutoarele sociale si sa ne bem mintile! Daca mai pica si vreo 4 mici, o galeata, o bricheta ceva, cu atat mai bine!


     Mai sunt si alte alternative? Ca mie nu imi mai trece nimic prin ceea ce numesc cap. Ia votati fratilor! Sau alegeti! Sau, injurati-ma pentru pesimism!



Sa auzim de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu