marți, 1 noiembrie 2011

Fii barbat,ce chilotii mei!

Au trecut cateva zile dar, de cate ori se vorbeste de tampitul ala, privesc cu umilinta in talpa. Am un model frumos la pantofi si ma gandesc cum i-ar sta imprimat pe fata acelui dement drogat. Inca am in fata imaginea lui de " jmeker " pervers care loveste pe la spate aidoma celor de care e plina toata tara asta de rahat.
Cateva imprimeuri, cu dedicatie speciala, umflatului ala de stewart, care a cazut in admiratie la marginea terenului, neavand macar bunul simt sa strige catre jucator sa se fereasca.
"Barbat " a fost si jucatorul in galben, cu numarul 11, care se uita nonsalant la jucatorul lovit si la jigodia aia care se pregateste de un nou atac.
Sa mai spun si de " caschetele " ce priveau impasibile de la marginea terenului ? Cu ani in urma o cunostinta de a mea, femeie singura, ce locuia intr-un cartier marginas, a fost asediata in casa de un grup de betivani. Si-a jucat cu demnitate rolul de cetatean model si a sunat la Politie. Stiti ce i s-a raspuns ? " Cucoana, mata prinde-i, adu-i la noi la sectie, ca stim noi ce sa le facem !!!!!!!!!!!! "
Mai e ceva de comentat? In tara in care toate clanurile fac legea, in care ajungi la morga pentru ca ai facut greseala sa te uiti la pitipoanca vreunui nespalat borat, dar plin de bani, voi mai asteptati sa va faca legea dreptate? Asteptati !!!!!!!!
Nu sunt neaparat adeptul violentei dar m-am saturat sa intorc si obrazul celalalt. Asa ca, vorba lui Tudor(nu arbitrul): " Care aveti arme cu arme,care nu,cu furci si topoare ",hai sa ne ridicam si sa pedepsim orice gest de genul asta! Daca nu ne unim, o sa ajungem la cheremul tuturor drogatilor si analfabetilor!
Si scutiti-ma de moralitatea celor ce considera ca instig la violenta! Celor de genul asta le cer un singur lucru: imaginati-va pe sora, sotia, prietena care sunt agresate in plina strada si toata lumea intoarce capul. Sa va vad pe urma!
Asadar: FITI BARBATI ,CE CHILOTII MEI !

7 comentarii:

  1. Observ ca prin fermitatea ta ai cam pus pe toata lumea la punct. O sa fiu eu prima care o sa te contrazica. Ce s-a intamplat pe stadion este strigator la cer, mai ales ca epoca Omului de Neanderthal ,cand dreptatea si legile se faceau cu bata, a fost depasita demult. Dar ce spui tu aici, inseamna ca ar trebui, sa vrem nu vrem, sa ne intoarcem la acea epoca desi suntem in plina civilizatie. Imi pare rau ca nu te pot sustine in a-ti face dreptate cu parul ori de cate ori te supara cineva.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord, ne unim! Tu la Iasi, io in Bucuresti, cum dracu' facem?

    RăspundețiȘtergere
  3. Din păcate, realitatea este atât de departe de mai fi rezolvată prin mijloace civilizate. Poliţia e coruptă şi incompetentă, justiţia e la pământ, derbedeii, coloraţii şi toţi neisprăviţii se cocoaţă sus de tot pe scara socială, valorile sunt date la o parte, iar omul de rând are din ce în ce mai puţină siguranţă pentru propria viaţă într-o astfel de lume. Când poliţistul îţi răspunde în bătaie de joc precum cel de mai sus, ce faci, aştepţi "binefacerile" justiţiei? Cumva trebuie luată atitudine şi cât mai ferm cu putinţă!
    Multă sănătate şi numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Traiane,mai gasim pe cineva din Vaslui,din Buzau,etc. dam mana cu mana si calcam pe gat golanimea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai ca se mai gasex de-ai nostri si prin Ioropa! Pe ei, pe mama lor, f.m.c!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt deacord cu tine,la ''vite''tre'sa le dai in cap,odata si puternic.dar cum sunt legile astea nenorocite,cu legitima aparare,s.a.m.d.te cheama astia pe la sectzie,de trebuie sa-ti faci abonament la R.A.T.C! o seara frumoasa si ''JOS HULIGANII,FRUSTRATZII,NEAMURILE PROASTE''!!!

    RăspundețiȘtergere