miercuri, 19 octombrie 2011

Mi-e dor

Sunt trist,prea trist ca sa ma mai recunosc.Scormonesc prin memorie sa imi aduc aminte de vechiul eu,cel care zambea tot timpul,care lua tot timpul viata la suturi.Nu-mi arde sa ma lamentez,nu vreau sa privesc viata in fata si sa-i spun ca nu exista curva mai mare.
Singurul lucru pe care l-as face ar fi sa ma duc la mama,ca atunci cand eram mic si sa ma asez cu capul in poala ei si ea sa ma mangaie prin par cu mainile acelea aspre,chinuite de munca grea.Sa ma ghemuiesc ca un copil si sa ii ascult vocea cu care ma linistea odata.Sa ii simt sufletul cum vibreaza odata cu al meu,impartind cu mine,fara cuvinte,tristetea care ma apasa,ma macina.
Poate ca,in momentul asta,simte si ea nevoia sa tina la piept,poate ca legatura aceea misterioasa care se naste din viata uterina inca mai functioneaza.
Si imi inchipui ca va veni si ziua cand nu o va mai putea face si lacrimi grele imi curg pe obraji.Si as vrea sa o simt cum imi sterge lacrimile si eu sa ii sarut mana.Si ma gandesc la copilul meu,si ma intreb,la randul meu,daca voi mai putea sa o tin la piept asa cum imi doresc.
Mi-e dor de tine mama.In momentul asta as zbura pana la usa ta numai ca sa iti spun : SARUT MANA MAMA !

6 comentarii:

  1. interesanta postarea, mi-a facut placere sa citesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu esti singurul, toti avem momente cand adulti fiind vrem sa mergem la MAMA asa ca atunci cand eram copii, sa fugim de toate si totul din jur, si sa ne ghemuim la pieptul ei, pentru ca stim, ca acolo e un loc sigur, si nici o grija nu ne poate atinge. Dar cand deschidem ochii, vedem realitatea, si atunci trebuie sa ridicam capul si sa infruntam viata. Capul sus Iulian!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...Si mie-mi este dor de mama. Din pacate ea nu mai este iar eu raman cu dorul. Dorul de mama.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu toate că au trecut aproape 10 ani de cînd nu mai e mama, mi-e la fel de dor. Uneori îi simt prezenţa atît de puternic încît mă mir că n-o pot atinge. Te înţeleg şi de aceea îţi spun: du-te la mama, ori de cîte ori simţi nevoia :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Angela si Traian ganditi-va ca,daca inchideti ochii si va imaginati asta,o sa simtiti atingerea mamei de undeva de sus

    RăspundețiȘtergere