marți, 24 ianuarie 2012

Huoooooooooooo,milogilor!Asta e revolutie?

Momentul solemn al depunerilor de coroane este spart de huiduielile generalizate in clipa in care se anunta depunerea coroanei din partea Presedintelui.Pe scena improvizata din fata Hotelului Traian,ceilalti "lideri"(Crinulet si Ponta) isi largesc ranjetele de pe fete,ranjete care le aparusera la primele huiduieli adresate prefectului portocaliu.Pacat ca au mainile in buzunare,altfel si le-ar freca fericiti.Nasurile lor adulmeca mirosul de ciolan.
Probabil ca,ascuns la Cotroceni,Traienica isi roade aceleasi maini cu care isi stergea lacrimile false in stanga lui Stolojan.Spumega si isi face planuri de dosare penale pe numele celor doi oponenti.
Traditionala Hora Unirii se joaca grabit,pe langa traditionalii dansatori verificati ingramadindu-se o gloata de SPP-isti in jurul catorva politruci de mana a doua ce viseaza la locuri caldute in casa aceea mare unde se doarme si se mananca bine(Casa Poporului).
Pe margine pensionari rebegiti,atosi,mandri,galagiosi pe langa alti gura casca dornici de scandal incep miscari de trupe vizibile doar de la etajele hotelului alaturat.Se pregateste marea impartire.Startul se da brusc si,uitand de orice revendicare,cucoane cu gulere de blana argintie trantesc cativa mosnegi mai firavi la pamant si se reped catre marmidele cu fasole ca la promotiile de tigai de la Lidl.
Toata durerea lor,toate nemultumirile(legitime de altfel) s-au topit in aburii celor 10000 de portii de fasole cu care Primaria vrea sa se dea mare inca odata.In toata gloata imi doresc sa vad pe cineva care sa aiba curajul sa puna fasolele peste coroana depusa de Presedinte.Imi doresc sa vad pe cineva care calca ostentativ in picioare portia de fasole cu carnati.Imi doresc sa vad pe cineva care varsa vinul de sufletul Puterii.
Nu am sa vad niciodata asa ceva.Paharele se golesc fara numar.Fete de betivani dezmortiti se vad peste tot.Mainile hulpave se intind sa prinda doua,trei,zece portii daca se poate.Simt ca nu mai pot.Mai presus de nemultumirea mea,de saracia mea,ma ineaca sentimentul de umilinta ca traiesc in aceasta societate.Si in murmurul creat de clefaiala generala se aude urletul meu:
HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO,MILOGILOR!!!!!!!!!!ASTA E REVOLUTIE?????

miercuri, 11 ianuarie 2012

Dati-mi lamaieeeeeeeeeeee!!!!!!!

Subiectul postarii de astazi era altul. Intre timp, ma puse al cu cornite sa ma uit la "Acces Di(n)rect" , unde nimeresc in plin "conflict international" intre un italian pripasit pe la noi si Simona Tr(o)asca, mai cunoscuta sub numele de Pamela de Romania. Totul debuteaza cu o scena vulcanica, dintr-o emisiune difuzata ieri, in care italianul ragea ca unul scapat de la balamuc si curva aia sarea la bataie la el, fiind cu greu potolita de cativa agenti de paza infiltrati in emisiune.
Apropo! Pamelo, sper ca nu te-ai suparat ca te-am facut curva (daca nu intelegi cuvantul iti dau cateva sinonime: prostituata, haimana, parasuta,haita,coarda,etc.). In fond, tu recunosti ca te culci cu cine apuci.
Revenim la emisiunea de azi. Apare italianul cu o domnisoara, care se pretinde a fi prietena Pamelei. Macaronarul, cica: "Hai sa-ti fac cadou un ceas!" Dupa vreo doua minutele apare si "Xena", razboinica de ieri, impreuna cu un alt broscar, ce ii bate obrazul lui celalalt. Pamela are o fata aferata, de parca o zeita a coborat printre scarbosii de muritori, ca sa isi primeasca osanalele ce oricum o plicitsesc. Moderatoarea emisiunii (cum naiba se mai suporta facand emisiuni de tot rahatul si promovand atatea scursuri?) o face pe impaciuitoarea. Dialogul curge destul de lin, la un moment dat, prostul chiar da senzatia ca e imbrobodit si cade in genunchi in fata Pam(u)elei si ii ofera un inel. Asta, nici una nici doua, ii smulge din mana ceasul, care pretinde ca este al ei. Totodata, asigura si un fond sonor "gingas", presarat cu numeroase citate din operele artistilor de la Jilava.
Victima de ieri devine brusc razboinic si unde nu mi ti-o apuca de cap pe stimabila si mi ti-o tarnoseste in cel mai dulce stil de bulibasa ce isi educa piranda. SOC SI GROAZA!!!! Emisiunea se intrerupe, se striga, se urla. La revenire, cateva spectatoare varsa lacrimi pentru rating si din solidaritate cu victima bestiei din "Cizma". Prezentatoarea se da rotunda, ii face morala, il ameninta cu Politia, cu Armata, cu CIA, cu tot ce ii vine la gura. Italianul da senzatia ca i-ar administra si ei o asemenea "reteta magica" (fie vorba intre noi si-ar cam merita-o la cat rahat scormoneste).
Dupa ce mai urla cateva minute, agresorul de azi si victima de ieri, paraseste emisiunea, luand cu el si inelul pe care voia sa-l daruiasca si ceasul buclucas pe care, "ingenua", il avea in propietate de la 16 ani. Astia de la emisiune fug cu camera dupa el, sa se auda bine injuraturile, atat in romana, cat si in italiana. Il insotesc pana se retrage intr-o cabina.

Dupa un scurt moment de publicitate, probabil ca prezentatoarea va da cu batul in alt rahat si ii va inspira cu voluptate "aroma". Eu insa nu mai am rabdare sa urmaresc, imi este prea greata. Dati-mi lamaieeeeeeeeee!!!!!! Multa lamaieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!


P.S.Chiar imi cer scuze pentru limbajul vulgar, dar nu cred ca exista cuvinte civilizate in vocabular care sa exprime circul pe care l-am vazut!



marți, 3 ianuarie 2012

Revelionul pitipoancelor

De Revelion m-am trezit si cu un an in plus "la inventar". Mi-am luat in serios varsta de (viitor) mosneag si am petrecut cu grija si cu cativa prieteni ,in fata unei mese incarcate de bautura si mancare. Nu ca nu as fi avut muzica, dar simteam ca nu merge nimic ,asa ca am luat telecomanda in mana si am inceput sa zapez pe la cele cateva programe festive difuzate de televiziunile noastre.


Pe Antena 1 mai era cum mai era. O emisiune care imi aducea aminte de vestita "Cu masca,fara masca" de pe timpuri. Suportabil, pana au inceput sa se reproduca cativa manelisti. In plin elan dau pe PRO TV si...stupoare! Brusc am simtit cum lingura de salata boeuf, pe care abia o inghitisem da navala inapoi. Vinul mi s-a parut deodata cam prea acru.


Sub conducerea "pitiponcului" Liviu Varciu, se desfasura un Revelion ,in care, invitate de onoare erau un grup de "dive". In coltul din stanga era amplasata perechea cea mai stupida din asa zisul show biz romanesc: Andreea "Onasis" Tonciu si Sanziana "Silicoane" Buruiana. Urmate de Gina Pistol, poate singura care nu emana atata prostie si vulgaritate. Cap de coloana era domnisoara Suhoi, pardon, Simona Senzual. Peste toate trona madam Bambon, pardon, Bamboi care, dupa parerea mea, este prima pitipoanca de 6o de ani mediatizata excesiv de "dragutul" de Maruta.


Daca fatucile alea ar fi avut ceva in cap, ar fi vazut cum au sa ajunga peste vreo 20-30 de ani ,cand silicoanele lor nu vor mai valora nimic, cantarele vor ofta din greu si barbatii se vor intoarce cu spatele la ele.


Dupa ce am ramas oripilat cateva minute, la protestele vehemente ale invitatilor, am reusit sa ies din starea de "soc si groaza" si sa schimb canalul. Totusi ,un gust amar mi-a staruit inca mult timp in gura.


Dimineata m-am dus la culcare incercand sa imi amintesc de programele de Revelion ,de pe timpul maretului conducator, programe pe care le asteptam un an si pe care le savuram cu marea placere a celui pe care il tii flamand si pe urma ii oferi un blid de mancare.