marți, 2 martie 2010

Imbratisare


Foarte putini oameni "se pot lauda" ca nu au iubit niciodata.Majoritatea dintre noi am facut-o cu mai multa sau mai putina pasiune.Unul dintre lucrurile ce caracterizeaza iubirea pentru cineva,sunt convins ca e nevoia de a proteja partenerul.
Ce bine ne simtim cand stim ca putem avea grija de cineva,ca putem darui cuiva afectiune,tandrete.
Ce minunat este sa iti strangi iubita in brate si ea sa se faca mica,sa se lipeasca de tine.Patrunzand in detalii mai intime,ce poate fi mai frumos cand,dupa ce ai petrecut in pat o ora de amor,sa o vezi ca se cuibareste la pieptul tau,cu capul in scobitura umarului si cu palma pe pieptul tau.
Pare un stereotip?Daca da,inseamna ca sunteti multi barbati fericiti.Si tot ca un stereotip,asta ne face sa ne simtim puternici.
Exista insa si un revers al medaliei.Cateodata descoperim dintr-odata ca nu mai avem pe cine proteja.Si atunci,devenim si noi slabi,vulnerabili.Am convingerea ca nevoia asta face parte din noi,a devenit aproape o nevoie fiziologica.
Va doresc dragilor sa aveti tot timpul pe cine proteja si va promit ca,intr-o viitoare postare vom vorbi si despre nevoia de a fi iubit.

2 comentarii:

  1. Ai dreptate in ce spui dar de fapt intr-o relatie femeile sunt cele care sunt mai protectoare, probabil, datorita instinctelor materne foarte dezvoltate.Barbatii despre care vorbesti tu in postare sunt foarte rari, pentru ca ,de fapt , ei sunt cei care au nevoie de protectia si atnetia noastra in mod constant. Nu uita ca barbatii sunt niste copii mai mari.

    RăspundețiȘtergere